سرمایه گذاری کارخانه های فولاد هند در پروژه های فولادی و سنگ آهن عربستان سعودی

ریاض: بر اساس اظهارات مطرح شده در دومین روز از اولین کنفرانس بین المللی آهن و فولاد عربستان سعودی در روز چهارشنبه، تولیدکنندگان فولاد هندی قصد دارند روابط خود را با بازار خاورمیانه، به ویژه عربستان سعودی تقویت کنند.
به گفته V.R. شارما، مدیر عامل شرکت فولاد و پاور جیندال هند : هند با توجه به موقعیتش در دریای هند یک تامین کننده عالی برای خاورمیانه است.
شارما افزود: این صنعت قطعاً رشد خواهد کرد و سرمایهگذاریهای بیشتری از هند به عربستان سعودی خواهد آمد. علاوه بر این، این شرکت امیدوار است به دنبال مشارکت برای سازه های راه آهن در خاورمیانه باشد.
به گفته شارما، صنعت راه آهن هند سالانه 1.7 میلیون تن فولاد مصرف می کند. Steel Authority of India Ltd یک میلیون تن به کل مصرف کمک می کند، در حالی که جیندال استیل اند پاور 700000 تن سهم دارد.
جیندال استیل اند پاور، واحدی از گروه جیندال، مجموعا ظرفیت تولید 50 میلیون تن فولاد را دارد که از این میزان 2 میلیون تن در تاسیسات خاورمیانه آن در کشور عمان تولید می شود.
این شرکت قصد دارد سرمایه گذاری خود را در خاورمیانه افزایش دهد، زیرا دولت هند اعلام کرد که قصد دارد ظرفیت تولید فولاد خود را تا سال 2030 به 300 میلیون تن افزایش دهد. این کشور در سال 2018 در رتبه دوم پس از چین قرار گرفت.
پانل های مختلف در کنفرانس همچنین خاطرنشان کردند که احساسات در بازار فولاد هند پس از انتخابات اخیر مثبت بود.
شارما همچنین گفت که صنعت ریخته گری چشم انداز آینده ی عربستان سعودی است و نسبت به سرمایه گذاری های احتمالی ابراز علاقه کرد.
او افزود: "شرکت های هندی بسیار مشتاق هستند که به عنوان سرمایه گذار در خاورمیانه و آفریقا شرکت کنند. اشتهای ما برای ظرفیت 2 میلیون تا 3 میلیون تنی است که به بزرگی چین نیست."
باسکار چاترجی، دبیرکل و رئیس اجرایی انجمن فولاد هند نیز گفت که این انجمن مایل است نقشی حیاتی در دستیابی به چشم انداز 2030 عربستان سعودی ایفا کند.
چاترجی گفت: «هرجا که صنعتی شدن و سازماندهی پیش برود، فولاد به دنبال آن می آید. ما قبلاً نیز این را دیده ایم. وی افزود: ما معتقدیم که راهبردهای 2030 عربستان و هند برای هر دو کشور هم افزایی ایجاد خواهد کرد.
ویکتور ووکوسیک، مدیر کل شعبه خلیج متین وست نیز به صنعت فولاد رو به رشد پادشاهی ابراز علاقه کرد. ووکوسیچ در ارائه ای گفت که شرکت اوکراینی بیشتر محصولات فولادی خود را به اروپا یا خاورمیانه صادر می کند.
او افزود: "اوکراین یک بازیگر باثبات و قابل پیش بینی در منطقه است. این کشور در مسیر درستی قرار دارد، زیرا نرخ پول ملی این کشور طی سه سال گذشته هیچ گونه حرکت قابل توجهی نداشته است. این روزها برای بسیاری از کشورها نمی توان گفت."
این شرکت در حال حاضر بر صادرات صفحات فولادی متمرکز شده است، اما قصد دارد پایه محصولات خود را برای بازارهای شورای همکاری خلیج فارس یا GCC، عمدتاً به گلوله های DRI و کلاف نورد گرم گسترش دهد.
متین وست تولید گلوله های DRI را در سه ماهه دوم سال 2020 با 67.5 درصد آهن و 2.8 درصد سیلیس و اکسید آلومینیوم آغاز خواهد کرد.
این کارخانه ظرفیت تولید سالانه 2.1 تا 2.3 میلیون تن خواهد داشت. علاوه بر این، این شرکت تا سه ماهه چهارم تولید کویل نورد گرم را در کارخانه آهن و فولاد ایلیچ در ماریوپول آغاز خواهد کرد. ظرفیت تولید سالانه این کارخانه 2.5 میلیون تن است.
هند و اوکراین دارای مزیت عالی هستند، زیرا غنی از سنگ آهن هستند.
پیتر مارکوس، شریک مدیریت ورلد استیل داینامیکس در این کنفرانس گفت: اگر عربستان سعودی میخواهد صنعت فولاد خود را رشد دهد و گسترش دهد، دولت باید از مزیت تولید داخلی خود - گاز طبیعی - استفاده کند.
رئیس کنفرانس، راید عبدالله العجاجی، کنفرانس را با اشاره به این که دولت عربستان سعودی اگر میخواهد صنعت فولاد خود را توسعه دهد، باید به داراییهای گاز طبیعی خود نگاه کند، همانطور که مارکوس شرکت جهانی استیل داینامیکس توصیه میکند، کنفرانس را پایان داد.
عجاجی، مدیرعامل شرکت پوشش فلزی یونیورسال و رئیس کمیته ملی فولاد عربستان، همچنین قصد دارد با Chatterjee انجمن فولاد هند برای بررسی گسترش صنعت فولاد در عربستان سعودی همکاری نزدیک داشته باشد.
دیدگاهها
در حال بارگذاری دیدگاهها...