همراه فلز

همراه فلز

قیمت ورق استنلس استیل 316L

قیمت های اعلام شده

توضیحات

معرفی ورق‌های استیل ۳۱۶

همان طور که خودتان هم در جریانید، ورق‌های استیل 316 پس از ورق‌های استیل 304 توانسته‌اند بیش‌ترین کاربرد و استفاده را در صنایع مختلف به خود اختصاص دهند و به عنوان دومین استیل رایج در بین تمامی فولادهای ضد زنگ شناخته شوند.

لازم به ذکر است که ورق‌های استیل ۳۱۶ از حدودا ۱۸ درصد کروم و ۸ درصد نیکل طراحی و ساخته شده‌اند و معمولا با ورق‌های استیل 304 از نظر خواص فیزیکی، مکانیکی و همچنین مواد تشکیل دهنده‌شان، کاملا مشابه‌اند؛ اما خب وجود 2 الی 3 درصد از عنصر مولیبدن در ورق‌های ضد زنگ 316 باعث شده که این ورق تفاوت اساسی با ورق‌های ۳۰۴ داشته باشد. گفتنی است که عنصر مولیبدن سبب بهبود هرچه بیشتر استحکام و خواص مکانیکی فلز در دما‌های بالا می‌شود و همین عامل باعث شده که فولاد ضد زنگ 316 در مقایسه با 304 از مقاومت به خوردگی حفره‌ای و یا شیاری ناشی از قرار‌گرفتن در محیط‌های کلر‌دار بیشتری برخوردار باشد.

 در این مقاله از وب سایت همراه فلز سعی داریم شما را با ورق‌های استنلس استیل ۳۱۶، ویژگی‌ها و قیمتی که دارند آشنا نماییم و خواص آن را به طور مفصل بیان کنیم. با ما همراه باشید...

✅ قیمت انواع ورق استنلس استیل

 

مشخصات ورق استنلس استیل ۳۱۶

در این قسمت از مقاله همراه فلز سعی داریم شما را با مهم‌ترین مشخصه‌های ورق‌های استیل ۳۱۶ آشنا نماییم:

۱. تمامی ورق‌های استیل 316 به دلیل مقاومتی که در برابر هیدروکلریک اسید، تارتاریک اسید، سولفوریک اسید، فرمیک اسید، استیک اسید، آلکانین، کلرید های سولفات و همچنین محیط‌های مختلف کلریدی دارند، معمولا با عنوان استیل ضد اسید نیز شناخته می‌شود.

۲. ورق‌های استیل 316 نوعی گرید استاندارد از زیر مجموعه فولادهای ضد زنگ آستنیتی است. همان‌طور که در بالا هم اشاره کردیم، این ورق‌ها از وجود عنصری به نام مولیبدن در ترکیب شیمیایی خود بهره‌مند هستند و از نظر اهمیت، بعد از گرید 304، رتبه دوم را دارند.

۳. شکل دهی ورق‌های استیل 316 بسیار ساده است و می‌توان به راحتی آن‌ها را به شکل رول درآورد. همچنین اینکه این نوع گرید بسیار جوش‌پذیر است و طریقه برشکاری آن به دو روش حرارتی و یا مکانیکی به راحتی قابل انجام می باشد.

۴. تمامی ورق‌های استیل 316 ساختار و زمینه خاص آستنیتی را دارند. این موضوع باعث شده که این ورق‌ها از خواصی کاملا غیرمغناطیسی برخوردار باشدند به همین دلیل به ورق استیل 316، ورق استیل نگیر هم می گویند. همچنین اینکه این ساختار خاص باعث می‌شود که آلیاژ حتی در دماهایی بسیار پایین و برودتی هم از چقرمگی خوبی برخوردار باشد.

۵. توجه کنید که ورق‌های استیل نگیر معمولا در صنعت کاربردی‌تر هستند و از قیمت بالاتری برخوردارند. در بین تمامی ورق‌های استیل نیز، ورق‌های سری 300 در زمره ورق‌های نگیر و سری 400 در زمره بگیر‌ها قرار دارند. برای تشخیص بگیر و یا نگیر بودن ورق‌های استیل نیز از آهن‌ربا استفاده می‌شود.

۶. ورق استیل ۳۱۶ را می‌توان نوعی آلیاژ اصلاح شده با درصد کم کربن در نظر گرفت که از آن در جوشکاری برای به حداقل رساندن ته نشینی تمامی کاربیدهای مضر استفاده می‌شود. آلیاژهای این ورق می‌توانند در مقابل حفره‌ای شدن و یا سایر مواد شیمیایی که در صنایع مختلف نساجی، عکاسی، تولید کاغذ و .... به کار می‌روند، مقاومت بالایی از خود نشان دهند.

۷. نکته مهم دیگری که لازم است در مورد ورق‌های استیل 316 بدانید، این است که معمولا این ورق‌ها در استانداردهای مختلف با عنوان گرید دریایی نیز شناخته می‌شود؛ چراکه در محیط‌های حاوی نمک بالا همچون مناطق ساحلی کاربرد‌های گسترده‌ای دارند؛ اما در آب‌های گرم دریایی به دلیل ایجاد نوعی لایه خوردگی به رنگ قهوه‌ای در سطح آن، به هیچ عنوان نباید استفاده شوند.

۸. این نوع استیل در ساخت قطعات و دستگاه‌های مورد استفاده در صنایع مختلف نفت، نساجی، پالایشگاه‌ها و ... به بهترین شکل ممکن قابل استفاده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این ورق‌ها و ثبت هرگونه سفارش و خرید ورق استیل 316، کافی است با شماره تلفن‌ 79217-021 تماس حاصل فرمایید.

 

انواع استاندارد‌های ورق استیل ۳۱۶

 ۱. ASTM A240/A240M

این نوع استاندارد مخصوص آلیاژهای مورد استفاده در ساخت مخازن مختلف تحت فشار و یا برخی کاربردهای عمومی است. معمولا این نوع آلیاژ‌ها را باید به شکل نوار، پلیت و یا شیت که حاوی کروم و یا نیکل هستند استفاده کرد که با عنوان فولادهای ضد زنگ معرفی می‌شوند؛ دقت کنید که ورق‌های استیل 316 یکی از آنهاست.

۲. ASTM A176

در این نوع استاندارد هم تمامی ویژگی‌های مربوط به انواع آلیاژهای ضدزنگ و مقاوم به حرارت ازجمله ورق‌ه...