همراه فلز

همراه فلز

قیمت ورق استنلس استیل 321

قیمت های اعلام شده

توضیحات

ورق استیل 321

ورق استیل 321 از جنس فولاد زنگ نزن و یا استنلس استیل است.

استیل 321 به آهن‌ربا جذب نمی‌شود.

این ورق مقاومت بالایی نیز در برابر دما داشته و معمولاً در محیط‌هایی با دمای 427 تا 900 درجه سانتی‌گراد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقاومت بالای این استیل باعث شده که استیل 321، با نام استیل نسوز 321 نیز شناخته شود.

مقاومت بالا در برابر خوردگی، تحمل دمای بالا بدون کوچک‌ترین تغییر از دیگر ویژگی‌های معروف این فولاد نسوز است.

یکی دیگر از مشخصات این فولاد نسوز، وجود ترکیبات شیمیایی می‌باشد که این فولاد را در برابر گرما، اکسید کربن، سایش، بخار آب، پوسته‌ای شدن و ... مقاوم کرده است.

از استیل 321 در لوله‌های تاسیسات دیگ‌های بخار، مبدل‌های حرارتی، پره توربین‌های گازی و بخاری، سوپاپ و ... استفاده می‌شود.

 

ورق استنلس استیل

از مهم‌ترین ویژگی‌های ورق استیل می‌توان به سطح صیقلی، ضد زنگ بودن و ظاهر براق اشاره نمود که به دلیل مقاومت در برابر زنگ‌زدگی کاربرد بسیار گسترده‌ای در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، نفت، گاز، پتروشیمی، هواپیماسازی، دارویی، خودروسازی، تجهیزات آزمایشگاهی و … دارد. ورق فولادی ضد زنگ در دو دسته‌ی کلی بگیر و نگیر طبقه‌بندی می‌شود که علت این نام‌گذاری به دلیل جذب شدن یا نشدن آن توسط آهن‌ربا است.

سری 300 از این استیل‌ها نگیر و سری 400 این استیل‌ها بگیر هستند که از آهن‌ربا برای تشخیص بگیر و نگیر بودن ورق‌های استیل استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است ورق‌های نگیر در صنعت کاربرد بیشتری دارند و گران‌تر هستند.

معمولا ورق‌های استیل از استیل‌های 304، 316، 420، 310، 321، 309 و 430 تولید شده و به بازار عرضه می‌شوند. 

در هنگام خرید ورق‌های استیل به دلیل تنوع زیاد آن‌ها باید به نکاتی مانند مقاومت‌به‌خوردگی، خواص مکانیکی – حرارتی و موجود بودن در بازار توجه نمود. همچنین ضخامت ورق استیل بر روی قیمت آن نیز تاثیر می‌گذارد که از 0.3 تا 50 میلی‌متر متغیر می‌باشد.

 قیمت ورق استیل

 

انواع ورق استیل

ورق‌های فولادی ضد زنگ با توجه به کاربردها و نیاز صنایع در گریدهای مختلفی از استنلس استیل در دو نوع به‌صورت شیت و رول تولید و بازار عرضه می‌شوند که عبارتند از:

✅ ورق استیل 304

ورق استیل 304 یک فولاد بسیار پرکاربرد در صنایع مختلف محسوب شده و به دلیل نداشتن خواص مغناطیسی به ورق استیل نگیر 304 هم شهرت دارد.

این ورق از 17-19% کروم و %10-8 نیکل تشکیل شده و در برابر زنگ‌زدگی مقاومت بالایی دارد و به دلیل وجود درصد کمی کربن از قابلیت شکل‌دهی و جوشکاری بالایی برخوردار است.

سطح صیقلی، ضد زنگ بودن و ظاهر براق از مهم‌ترین ویژگی‌های ورق استیل 304 است که به دلیل مقاومت در برابر زنگ‌زدگی در صنایعی مانند صنایع غذایی، خودروسازی، نساجی، نفت، گاز و پتروشیمی، دارویی، هواپیماسازی و تجهیزات آزمایشگاهی و … کاربرد گسترده‌ای دارد.

✅ ورق استیل 309

ورق فولادی ضد زنگ 309 یکی دیگر از آلیاژهای استنلس استیل است و در برابر خوردگی مقاومت مناسبی دارد. این ورق نگیر است و کروم بیشترین عنصر تشکیل دهنده آن می‌باشد.

ورق استیل 309 در ساخت مبدل های حرارتی، قطعات کوره، قطعات اگزوز اتومبیل، قطعات موتور هواپیما و جت و سایر وسایل حمل و نقل کاربرد دارد.

✅ ورق استیل 310

ورق استیل 310 به دلیل وجود کروم و نیکل بالا درون آن، در برابر حرارت بسیار مقاوم است. همچنین در محیط‌های مایع مقاومت ‌به ‌خوردگی بالایی از خود نشان می‌دهد.

این ورق استیل در ساخت قطعات مشعل نفت، کوره پخت سیمان، سیم جوشکاری و الکترود، قطعات کوره، مبدل‌های حرارتی، لوله های احتراق و … نیز کاربرد دارد.

✅ ورق استیل 316

بعد از ورق استیل 304، ورق استیل 316 بیشترین کاربرد را در صنایع مختلف دارد. وجود عنصر مولیبدن در استیل 316 باعث افزایش چشم‌گیر استحکام و بهبود خواص مکانیکی در دمای بالا شده است.

همچنین این گرید در برابر هیدروکلریک اسید، سولفوریک اسید، محیط‌های کلریدی و … مقاوم بوده و بهعنوان استیل ضد اسید شهرت دارد.

گرید 316 به دلیل مقاومت بالا در محیط‌های دارای نمک در مناطق دریایی نیز کاربرد دارد و در استانداردها به گرید دریایی نیز شناخته می‌شود.