قیمت ورق سیاه

مشخصات ورق سیاه

  • زمان تقریبی صدور پیش فاکتور
    30 دقیقه
  • قابلیت ارسال به سراسر کشور
    دارد
  • قابلیت ارسال از بنگاه همراه فلز
    دارد
  • قابلیت ارسال از درب کارخانه
    دارد
  • امکان صدور فاکتور رسمی
    دارد
قیمت های اعلام شده

انتخاب کارخانه

قیمت های اعلام شده

توضیحات محصول

معرفی محصول ورق سیاه

 

در این صفحه از سایت همراه فلز در نظر داریم تا به تحلیل قیمت ورق سیاه یا ورق st37 بپردازیم. اگر شما هم قصد خرید این محصول را دارید توصیه می‌کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

ورق سیاه یا همان ورق st37 محصولی پرکاربرد است که در صنایع مختلف از آن استفاده‌های بسیار زیادی می‌شود. قیمت ورق سیاه به دلیل خاص بودن این محصول به طور روزانه تغییر می‌کند به همین خاطر، چنانچه قصد خرید ورق سیاه را دارید می‌بایست پیش از ثبت سفارش، از شرکت عرضه کننده، استعلام قیمت بگیرید.

 

✅در صورت تمایل به استعلام قیمت امروز ورق سیاه  روی لینک کلیک کنید یا با تلفن 79217-021 با کارشناسان خبره همراه فلز تماس بگیرد تا شما را راهنمایی کنند. 
 

آشنایی با ورق سیاه و کاربردهای آن

 

فولاد یک نوع فلز پرکاربرد است که به دلیل استحکام زیاد و مقاومت بسیار بالایی که دارد از اشکال مختلف آن در صنایع بزرگی همچون صنعت خودروسازی، ساختمان سازی و ... استفاده های زیادی می‌شود.

معمولا فولاد ترکیب شده با سایر فلزات را به صورت ورقه‌های بسیار نازک در آورده و سپس به عنوان یک کالای واسط به صنایع بزرگ‌تر صنعتی تزریق می‌کنند.

ورق های نازک فولادی را تحت فشار و دمای بسیار بالایی (بیش از 930 درجه سانتیگراد) قرار می‌دهند تا خاصیت شکل و فرم‌پذیری آن بهبود یابد. از این عملیات تحت عنوان نورد گرم (hot rolling) یاد می‌شود و به ورق فولادی حاصل از چنین شرایطی، ورق نورد گرم یا "ورق سیاه" می‌گویند.

ورق‌های فولادی عمدتاً به دو روش نورد گرم و نورد سرد تهیه می‌شوند. محصولات حاصل از نورد سرد شامل ورق‌های روغنی، رنگی و گالوانیزه و در حالت نورد گرم نیز محصولاتی به صورت شیت، رول در انواع ساده ساختمانی، ضدسایش و همچنین آجدار تواید می‌شود. برای تولید ورق سیاه، فولاد در دمای بالاتر از دمای تبلور مجدد فولاد قرار گرفته و با کیفیت سطحی کم‌تر از ورق سرد و البته ضخامت بیشتر که گاهی برای استفاده نیاز به پرداخت دارد؛ به صورت ورق، صاف و صیقلی می‌شود. در نتیجه این ورق در جایی که ظاهر محصول اهمیت کم‌تری دارد، استفاده می‌شوند.

شاید دانستن این موضوع جالب باشد که علت به کار بردن صفت سیاه برای این ورق‌ها، مات شدن سطح آن در روند تولید در دمای بالا می‌باشد. ورق سیاه به عنوان کالای اولیه جهت تولید قطعات صنعتی، ساختمانی و... استفاده می‌شود و با توجه به دو گرید استاندارد ST52  وST37  می‌توان گفت ورق سیاه در صنایع اهمیت و کاربرد زیادی دارد.
 

ورق سیاه مبارکه
ورق سیاه گیلان 
ورق سیاه کاویان

 

انواع ورق سیاه بر اساس ظاهر

 

ورق سیاه را می‌توان از جهت کاربرد و ترکیب مواد آن و همچنین ظاهرش به دو دسته تقسیم‌بندی نمود. در ادامه به بررسی انواع ورق‌های سیاه بر اساس ظاهر می‌پردازیم:

  • ورق سیاه رول شده، کویل و یا کلاف که در آن عرض، بسته به ضخامت محصول که بین ۱/۵-۱۵ میلی‌متر است، در اندازه‌های ۱۰۰، ۱۲۵، ۱۵۰ و ۲۰۰ سانتی‌متر و طول بی‌محدودیت ارائه می‌گردد.

  • ورق سیاه فابریک یا شیت که ضخامت آن ۱۵ میلی‌متر به بالا می‌باشد، در هر سایزی قابل خرید است اما برخی ابعاد مانند ۱۰۰۰*۲۰۰۰ و ۱۲۵۰*۲۵۰۰ و ۱۰۰۰*۶۰۰۰ و ۱۵۰۰*۶۰۰۰ و ۲۰۰۰*۶۰۰۰ و ۲۰۰۰*۱۲۰۰۰ پرکاربردتر از بقیه هستند.

 

 

تفاوت ورق سیاه با ورق روغنی

 

ورق سیاه با فرآیند نورد گرم و ورق روغنی با فرآیند نورد سرد تولید می‌شود. ورق سیاه عموما ضخامتی معادل 1 میلی متر الی 15 میلی متر برای حالت رول و ضخامت 16 میلی متر به بالا برای حالت شیت - فابریک دارد؛ در حالی که ورق‌های روغنی ضخامت 0.3 میلی متر الی 3 میلی متر را پوشش می‌دهند. ورق سیاه اغلب در استاندارد ST37 و ST52 تولید می‌شود ولی ورق روغنی دارای استاندارد ST12، ST13 و ST14 می‌باشد. سطح ورق سیاه در مقایسه با ورق روغنی، مات‌...